Προφίλ βιοτεχνίας

Η βιοτεχνία Ι. ΡΕΤΣΑΣ ιδρύθηκε το 1966 στην ελληνική αγορά, όπου με πολύ τέχνη, φαντασία και μεράκι κατασκευάζει και επισκευάζει φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η βιοτεχνία το 1997 πέρασε στα χέρια της Ευμορφίας Ρέτσα όπου συνεχίζει με τις ίδιες αρχές και φιλοσοφία. Η έδρα της βιοτεχνίας μας βρίσκεται επί της Βοσπόρου 54 στη Νέα Ιωνία σ’ ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο 120 τ.μ. ιδιόκτητων εγκαταστάσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προτάσεων για κάθε τύπο διακόσμησης και στυλ φωτισμού της αρεσκείας σας από μηδενική βάση.

Το σύνολο των εκθεμάτων μας είναι αποτέλεσμα δικής μας κατασκευής έγκυρης ποιότητος και ασφάλειας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Επίσης κατασκευάζουμε κάθε είδους φωτιστικό. Σ’ εμάς μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη φωτιστικών στα χρώματα της αρεσκείας σας. Η πεπειραμένη εμπειρία μας στο χώρο μπορεί να σας προτείνει πάντα εκείνες τις ιδέες που ανταποκρίνονται στις πρακτικές σας ανάγκες. Η βιοτεχνία μας είναι διαρκώς πρόθυμη να σας παρουσιάσει ένα νέο τρόπο αντίληψης της αισθητικής του χώρου σας. Στην έκθεσή μας θα συναντήσετε φωτιστικά για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Διατίθεται μια ευρεία και αξεπέραστη ποιοτικά συλλογή σε κλασικά και μοντέρνα φωτιστικά, πολυελαίους σύγχρονους και κλασικούς, πολύφωτα οροφής και κρεμαστά, φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζια, απλίκες και φωτιστικά εξωτερικών χώρων.

Η ποιότητα, η ποικιλία συνθέσεων αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά προκειμένου να διαμορφώσετε το δικό σας χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό, με τις καταλληλότερες φωτιστικές επιλογές. Με συνεχή ανανέωση των προϊόντων μας, ώστε να αντεπεξέρχεται στις σύγχρονες τάσεις design και παρέχοντας τη δυνατότητα να επέμβετε καθορίζοντας το χρωματισμό ή όποια αλλαγή ικανοποιεί τις αισθητικές σας ανάγκες, στόχος της βιοτεχνίας μας είναι να σας προσφέρει με επιτυχία το συνδυασμό του κατάλληλου φωτιστικού σώματος.

Καλή περιήγηση.